Vegetarisk Pet Reptil Rekommendation # 2: Dryland Sköldpadda

Det är lätt att komma med en bild av en sköldpadda som lätt tuggar en stor lövgrön. Detta beror på att vegetationen utgör deras kost och de ständigt äter för att bränna sig … även om de inte verkar röra sig tillräckligt snabbt för att behöva mycket bränsle.

Sköldpaddor finns i en mängd olika typer och storlekar med de gigantiska sköldpaddorna på Galapagosöarna är lätt igenkännliga för sin fem fot längd och 550 pund vikt Här på snorbilligt kan du köpa reptiltillbehör!

Den genomsnittliga hemmafru kommer inte att hålla en jätte sköldpadda i sin bakgård men, så tack och lov finns det många mindre versioner.

Den ryska sköldpaddan Här på snorbilligt kan du köpa reptiltillbehör är en ganska vanlig sköldpadda för att hålla som husdjur. Det är en av de mindre, väger upp till tre pounds och bara växer till cirka sju inches. Detta gör det super lätt att hysa och mata.

Du kommer inte att gå sönder köpa balar av hö för den här lilla killen, även om det kan tyckas som det eftersom dessa sköldpaddor äter mycket grönska för sin storlek!

Fun Fact: det är allmänt känt att sköldpaddor inte är exakt speedsters, men hur långsamma är de? Tja, i genomsnitt kan du förvänta dig sköldpaddor för att nå topphastigheter på ca 1 mil per timme.

Om du håller dem i en utomhus livsmiljö kommer de gärna äta ogräs utöver vad mat du ger dem. Bara vara säker på att hålla några ogräs eller vegetation bekämpningsmedel gratis!

Om du vill få en medelstor sköldpadda kan du överväga leopardsköldpaddan.

Dessa väger upp till 80 pounds och anses vara en mellanliggande sköldpadda för reptil djurhållare eftersom de är mottagliga för andningsproblem om deras livsmiljö inte är idealisk. Men de är väldigt underbara att titta på.

Tänk på att de kan leva upp till 100 år i naturen, så du kan testamentera ditt husdjur till en älskad.

Comments are Disabled