Varför du bör använda en VPN – Video Guide

  1. Dölj din IP-adress

En bra aspekt som en jämförande test: 4 vpn-tjänster för att surfa anonymt ger är att dölja datorns IP-adress. Det innebär att platsen för datorn eller enheten kan manipuleras så att din plats är felaktig eller okänd.

Det kan flytta din IP-adress till en angiven plats som du väljer, vilket möjliggör fullständig frihet från eventuella begränsningar som din nuvarande plats kan ge.

Många tycker att detta är värdefullt när de försöker komma åt innehåll som är begränsat till där de finns.

Så om du är på en affärsresa i Förenade Arabemiraten men det har begränsad tillgång till vissa webbplatser, kan du ansluta till en VPN-server i Kanada för att låtsas att du surfar i Toronto, till exempel, även om du är i Abu Dhabi.

  1. Online anonymitet

Medan du använder en inkognito webbläsare för att surfa på webben verkar helt säker, är detta faktiskt inte fallet.

Det sista du vill dela är all information som rör dina lösenord, banksparande, kreditkortsnummer och eventuella personuppgifter med din IP-adress som lätt spåras.

En MullvadVPN kommer att göra din ursprungliga IP-adress försvinna i nyfikna ögon allmänheten. Och kom ihåg, även om din anslutning blir avlyssnad, kommer det att bli mycket svårt att spåra dina aktiviteter och data eftersom du är skyddad av VPN-servern du är ansluten till.

  1. Använd streamingtjänster

För dem som är intresserade av att använda Kodi, APKs, IPTV eller andra gratis media streamingtjänster, många av dessa är nu blockerade i olika länder.

Med en MullvadVPN på plats kan du använda sådana appar och tjänster fritt genom att ändra datorns IP-adress.

Vissa betalda streamingtjänster börjar nu blockera dem som använder VPN. En lösning som fungerar med många leverantörer ansluter från en annan server tills du upprättar en lyckad anslutning.

  1. Blockera annonser

VPN ger några extra fördelar samt att gå med på den extra säkerheten. Vissa VPN-tjänster kan blockera oönskade annonser, trackers och till och med riktade annonser.

Med rätt nätverk, kommer du att kunna bläddra fritt utan att säljas på tidigare sökobjekt.

  1. Förhindra strypning

De flesta Internetleverantörer styr din bandbreddshastighet. Detta innebär att alla streamingenheter som du kan använda kan ta längre tid att ladda vilket innebär mer buffring och mindre njutning.

Med en VPN på plats döljs din aktivitet från Internet-leverantören så att din bandbredd inte stryps under streaming.

  1. Förhindra Internetleverantörer från att hålla loggar

Många tjänsteleverantörer kommer inte att behålla loggar eller data om din användar- och webbläsarhistorik.

Utan denna typ av information, är det nästan omöjligt för någon att återställa exakt vad du har gjort på Internet. När du söker efter en leverantör, se till att undersöka vilka som håller loggar och vilka som inte gör det.

  1. Tillgång Torrents

Torrenting är en av de mest använda syftena med en VPN. Med en VPN som körs på din torrent-enhet, kommer din trafik verkar komma från en annan plats, hålla dig anonym.

Men inte alla VPN-tjänster tillåter torrenting så du bör hitta en som är speciellt utformad för sådan aktivitet. Om du är ny till torrenting, TROYPOINT har skapat en lista över Bästa Torrent Webbplatser för att komma igång.

Comments are Disabled